[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Pako Adea 10

Pako Ade 10, ofron internet deri në 10Mb/s dhe Wireless modem për  një shumë te arsyeshme. Shfrytëzimi i rrjetave sociale do të ju mundësohet me një klikim tuajin dhe pa ju vonuar aspak.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

Pako Adea 50

Pako Ade 10, ofron internet deri në 50Mb/s dhe Wireless modem për  një shumë te arsyeshme. Shfrytëzimi i rrjetave sociale do të ju mundësohet me një klikim tuajin dhe pa ju vonuar aspak.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Pako Adea 100

Pako Ade 100, ofron internet deri në 80Mb/s dhe Wireless modem dhe HDTV 180+ Kanale për  një shumë te arsyeshme. Shfrytëzimi i rrjetave sociale do të ju mundësohet me një klikim tuajin dhe pa ju vonuar aspak. Ghithashtu do të mund të shikoni filmat më të rinj nga mbi 180 kalane televizive të cilat i kemi në dispozicionin tuaj.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

Pako Adea Ultra

Pako Ade Ultra, ofron internet deri në 100Mb/s dhe Wireless modem dhe HDTV 180+ Kanale + sport për  një shumë te arsyeshme. Shfrytëzimi i rrjetave sociale do të ju mundësohet me një klikim tuajin dhe pa ju vonuar aspak. Ghithashtu do të mund të shikoni filmat më të rinj dhe sport nga mbi 180 kalane televizive të cilat i kemi në dispozicionin tuaj.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_SocialMediaButtons_Widget”][/siteorigin_widget]