Adea Fiber #SPEEDOFLIGHT Internet Me Fiber Optik deri ne 1GB/s , Behu Pjes e infrastruktures Globale me Zero Timeout

SHPEJTËSI E NIVELIT TË LARTË

Adea fiber ju ofron Internet me Fiber Optik të shpejt të nivelit të lartë.

KYÇJA DHE PAISJET FALAS

Klienti nuk paguan kyçjen dhe paisjet por vetëm shërbimin dhe në momentin e ndërprerjes së kontratës paisjet i kthehen tek Adea fiber.

SHËRBIM 24 X 7

Adea fiber është në dizpozicion Telefonike dhe Online për ti kryer shërbimet e ofruara për klientët, 24 / 7.

Pako INTERNET

Kyqja Falas
Internet deri në 10Mb/s
Wireless Modem Falas

Kyqja Falas
Internet deri në 50Mb/s
Wireless Modem Falas

Pako DUO

Kyqja Falas
Internet deri në 80Mb/s
Wireless modem Falas
HDTV 180+ Kanale

Kyqja Falas
Internet deri në 100Mb/s
Wireless modem Falas
HDTV 180+ Kanale + sport

Pyetjet më të popullarizuara

Si mund te marr IP Reale ?

Per tu pajisur me IP Reale ju duheni qe te paraqiteni Kerkesen ne Zyren Tone dhe te pritet konformimi per IP Reale

Aktualisht territori se ku #AdeaFiber mund të ofrojë shërbime

Aktualisht territori se ku #AdeaFiber mund të ofrojë shërbime të internetit kabllor janë:

1. Decan
2. Carrabreg
3. Llukë
4. Pobergj
5. Hulaj
6. Polana
7. Voksh
8. Sllup
9. Lloqan
10. Drenoc
11. Prejlep
12. Prokolluk
13. Gllogjan

Mbulueshmeria në këto pjesë është 100% duke ju ofruar konsumatorëve shërbime kualitative përmes teknologjisë FTTH dhe Coaxial.

Gjithashtu Adea Fiber shtrihet edhe në territore të tjera të komunës se Decanit përmes teknologjisë mikrovalore,
duke ju garantuar konsumatorëve shërbime të qëndrueshme.

A ka më shumë së 100MB/s ?!

PO #AdeaFiber ofron shërbime të internetit, televizionit dhe të kombinuara me shpejtësi deri në 1Gbps.

Ku mund të na gjeni

Si ta testojm Shpejtesin?

Se pari hyni ne SpeedTest    dhe Klikoni ne GO